İLKE TİCARET TARIM VE HAYVANCILIK

ÜRÜNÜNÜZ BOL KAZANCINIZ BEREKETLİ OLSUN

ANASAYFA


     KİREÇ ÖNLEME CİHAZI

   
Ürün Kodu : 1
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Aparatlarımız manyetik alan etkisi ile kireç kristallerinin fiziksel şeklini değiştirerek yüzeylere tutunma özelliğini kaybettirir. Şekilde gördüğünüz gibi sudaki kireç KALSİT kristalleri halinde iken iğne yapılı bir şekildedir. Bu yapıdaki kristaller boru cidarlarında, makine rezistanslarında, çamaşırlarda, bulaşıklarda, saçlarınızda ve cildinizdeki mikro ölçülerdeki gözeneklere dahi saplanarak zamanla birikme yaparlar ve tabaka haline gelirler. Oysa aparatlarımızın manyetik alanından geçen kireç kristalleri ARAGONİT yani yumurta şeklindedir. Bu yuvarlak şekildeki kristaller hiçbir yüzeye tutunamazlar akan su ile sürüklenerek ortamdan uzaklaşırlar. Böylece kireçlenme olayı ortadan kalkmış olur. Buna ilave olarak manyetize suyu yüzey gerilimi ve fiziksel sertliği de düşer. Suyunuz yumuşadığında temizleme özelliği artar, daha az deterjan ve yumuşatıcıyla eskisinden daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kireç çözücüyü ise tamamen unutabilirsiniz. Kimyasallara SON…

Aparatlarımızın en önemli faydası kireçlenmeyi ortadan kaldırması, kireç çözücü kimyasallara yapılan masraflardan sizi kurtarması ve kireç tabakası nedeniyle yaşanan ısı kayıplarını da azaltarak enerji tasarrufu sağlamanıza yardımcı olmasıdır. Ayrıca bahçe ve tarım alanlarında aparatlarımızı kullandığınızda bitki kökleri kireçle kaplanmayacağından topraktan  suyu daha rahat alır ve  sudaki minerallerin çözünürlüğü arttığından toprak ve bitki kökleri tarafından emilimleri artar. Bu da mahsul veriminin artmasını sağlar.

Fabrikalarda su ile çalışan makine ve prosesler de, su ile soğutulan ekipmanlarda aparatlarımızın kullanılması faydalıdır. Soğutma veriminin artması, ısı değiştiricilerde kireçlenmenin neden olduğu ısı kayıplarının en aza indirilmesi, makinelerin kireçten korunması bu faydalar arasındadır. Referans uygulamalarımız arasında Kireç önleme sistemlerimizden faydalanan önde gelen sanayi kuruluşlarını görebilirsiniz.

-          P&G -- Gebze Fabrikaları ( Kalorifer ve buhar kazanlarında, nemlendirme klimalarında )

-          Autoliv Cankor --Gebze Fabrikasında ( Kalıpların soğutma su devrelerinde )

-          ES döküm -- Hasköy  ( Elektrik endüksiyon devrelerinin soğutma su devrelerinde.)

-          Eriş Döküm --İmes San. Sitesi ( Elektrik endüksiyon devrelerinin soğutma su devrelerinde.)

-          DELPLAST – Hasköy ( Plastik Enjeksiyon makinaları soğutma su devrelerinde )

-          TOKSAN A.Ş. OTO YAN SANAYİ – Bursa (Tüm makinalarının ve chiller soğutma ünitelerinde)

-          HENKEL – Tuzla Org. Sanayi (Kalorifer kazanı ve devrelerinde )

-          Ege ordu  evi tesisleri 2.ci Kolordu – Gelibolu Hizmet binalrı makinalarında, eşenjörlerinde

-          Efes-2, Didim-3 , Didim-4 Siteleri  ( Ana su hatlarına )

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam26
Toplam Ziyaret288423
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Takvim